Vanhemmille

Mitkä on LAN:it?

Laneilla nuoret kokoontuvat pelaamaan verkkopelejä keskenään, tapaamaan kasvotusten kavereitaan sekä kisailemaan eri pelikilpailuissa.

Turvallisuus

Turvallisuus on tapahtumissamme ensisijalla ja siksi tapahtuman järjestäjät valvovat tapahtumaa 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuman jokaisena tuntina.
Tapahtumamme on päihteetön.

Miten kauan tapahtuma kestää?

Tapahtuma avataan osallistujille klo 12:00 torstaina 2. päivä maaliskuuta ja suljetaan klo 15:00 sunnuntaina 5. päivä maaliskuuta, eli lanit kestävät neljä päivää ja kolme yötä.

Nukutaanko siellä ollenkaan?

Osallistujat vastaavat itse omasta unen tarpeestaan. Unitiloja on kaikille osallistujille riittävästi. Kylmä lattia ei kaikkia houkuttele nukkumaan joten pakkaattehan lapsenne mukaan riittävät yöpymistarvikkeet. Myös kotiin/muualle saa mennä nukkumaan jos siihen on mahdollisuus. Osallistujilla on vapaa kulku tapahtumassa koko ajan, kellonajasta riippumatta.

Kuka vastaa että homma toimii?

Heartbeat-järjestäjät vastaavat tapahtuman onnistumisesta. Heartbeat Lahti ’17 -tapahtuman järjestää Lahtelainen lanijärjestö Verkkopeliyhdistys Eclipse ry.

Entä jos kone hajoaa tai menee pilalle jonkun kytkennän seurauksena, onko vakuutus?

Tapahtuman sähköverkko on maadoitettu. Kaikki itse tehdyt sähköviritelmät ovat kielletty. Jokainen vastaa omien laitteidensa toimivuudesta. Järjestyksenvalvojat ja järjestäjät valvovat tapahtumaa koko tapahtuman ajan.

Kuka valvoo että tulee syötyä mitään järkevää viikonlopun aikana?

Osallistujat vastaavat itse omasta ruoan tarpeesta. Tapahtuman aikana saatetaan järjestää myös yhteinen pizza/kebab -tilaus, jos sellaiselle on kysyntää.

Pelien ikärajat? Jos alaikäisiä on mukana, pelaavatko he ikärajojen mukaan?

Pelien ikärajoihin puututaan tarvittaessa. Tapahtuman ikäraja on 13 v.

Voiko jäädä porukasta jotenkin ulkopuolelle?

Osallistujat istuvat lähekkäin toisiaan neljän päivän ajan, joten ulkopuolelle jääminen on mahdotonta.

Miten hoidetaan, että kaikilla on kivaa ja että kaikki osaavat sen mikä on tarpeen osata peleissä?

Jokainen osallistuja vastaa itse loppukädessä omasta viihteestään. Heartbeat on päihteetön vaihtoehto nuorille tietokoneharrastajille. Oletamme että osallistujat osaavat pelata omia pelejään.

Miten järjestetään tutustautuminen toisiin, että ne ujotkin saadaan porukkaan mukaan?

Emme järjestä tutustautumisia, vaan luotamme lanien voimaan. Laneilla järjestetään useita turnauksia, joista riittää puhuttavaa vieressäistujan kanssa. Näin pienessä tapahtumassa osallistujat varmasti tutustuvat toisiinsa ennen pitkää. Neljä päivää samassa tilassa samojen ihmisten kanssa ei jätä vaihtoehtoa.

Tapahtuman nimi on Heartbeat Lahti ’17, eli  se on siis Lahtelainen tapahtuma. Saako laneille osallistua vaikkei asuisikaan Lahdessa?

Heartbeat Lahti ’17 järjestetään Lahden nuorisoa silmällä pitäen, mutta osallistua voi silti kuka tahansa, vaikkei asuisikaan Lahdessa. Rajoituksia ei ikärajan  (13v) lisäksi ole.

Kysymyksiä?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiimme liittyen tapahtumaan.
Lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@heartbeatlan.com tai soita järjestäjille. Puhelinnumerot löytyvät Yhteystiedoista.