CS:GO-turnaukseen ilmoittautuminen

Turnauksiin ei voi enää ilmoittautua!

1. Turnauksen eteneminen ja seuranta tapahtuu osoitteessa http://challonge.com/. Joukkueen kapteenin tulee rekisteröityä sivustolle mikäli challonge -käyttäjätiliä ei vielä ole. Kapteeni lisää joukkueen challongeen.

2. Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen turnaus.csgo@heartbeatlan.com

  1. VAIN KAPTEENI TEKEE ILMOITUKSEN.
  2. Otsikoksi ‘Counter-Strike: Global Offensive’ ja joukkueesi nimi.
  3. Listaa viestissä kaikkien joukkueen jäsenten nimet ja pelinimet seuraavasti: Teppo “Anon123” Testimies (Etunimi “pelinimi” Sukunimi).
  4. Kirjoita oman nimesi perään “Kapteeni” sekä puhelinnumero. Puhelinnumero tulee vain järjestäjän tietoon eikä sitä jaeta kellekkään.
  5. Joukkueen Challonge-nimimerkki
  6. Ilmoita pelaatteko jossain liigassa, kuten esim. FACEIT tai ESEA sekä jos käytätte jotain muuta, kuin pelin omaa matchmaking ­järjestelmää.
  7. Ilmoita myös varapelaajat.*

Tässä esimerkki viestistä.  TARKISTA ESIMERKKI ENNEN LÄHETYSTÄ!

* Varapelaajien määrää ei ole rajoitettu, mutta kukaan pelaajista ei saa pelata jossain toisessa saman pelin turnaukseen osallistuvassa joukkueessa, eivätkä pelaajat saa vaihtaa joukkueita missään vaiheessa tai tilanteessa.

Tarkemmat turnaustiedot http://heartbeatlan.com/turnaukset/ sekä challonge:n turnaussivulla.
Challonge-turnauskutsut lähetetään osallistujille viimeistään x.x.xxxx mennessä. Lähetettyäsi viestin tarkista, että saat automaattisen vastausviestin. Mikäli et ole saanut vastausviestiä 24 tunnin kuluessa, ota yhteyttä gameadmin@heartbeatlan.com.

Kaikki palaute, kysymykset sekä mahdolliset ongelmat koskien Heartbeat Lahti ’17 turnauksia tulee lähettää osoitteeseen gameadmin@heartbeatlan.com tai ottamalla yhteyttä Facebook-viestillä, osoitteessa https://www.facebook.com/heartbeatlan. Gameadmin-postiin ei pidä lähettää turnauksiin ilmoittautumisia!

HUOM! Mikäli joukkueenne pääsee jatkoon, joukkueenne jäsenille varataan konepaikkaliput Heartbeat Lahti ’17 -tapahtumasta 02. – 05.03.2017. Jos päätätte peruuttaa osallistumisenne Heartbeat Lahti ’17 tapahtumaan, ilmoitattehan siitä 20.02.2017 mennessä osoitteeseen gameadmin@heartbeatlan.com